Как да изберем най-доброто дамско зимно палто? Открийте 3 модни съвета!

  • 10 февруари 2023 18:38

  • 2195
  • 0
Как да изберем най-доброто дамско зимно палто? Открийте 3 модни съвета!
© Unsplash

Търсите си най-подходящото за вас дамско зимно палто? Вижте нашите съвети!

Безспорно най-представителната дреха във вашия зимен гардероб е палтото. Изключително важно е да го подберете правилно, защото то се превръща във вашата визитна картичка в студените дни.

https://modivo.bg/c/zheni/obleklo/palta/zimni-palta

Ето го и нашият кратък пътеводител на дамските зимни палта, който ще ви даде безценни идеи по темата.

1. Цветът

Подберете внимателно цвета на зимното си палто. През последните години изключително модерни са бежовите нюанси, които обаче не отиват на всеки тип кожа. Нашият съвет е, ако имате подобни съмнения, да заложите на цветен шал, който ви отива - така никога няма да сгрешите.

Едно е сигурно, ако се спрете на черно палто - никога няма да сгрешите, ако пък имате желание да се отличавате повече - заложете на керемидено червено.

2. Дължината

Дължината е от особено значение, особено ако сте петит ръст. В такъв случай се спрете на по-късо палто, което ще подчертае фигурата ви по неповторим начин. Нашият про съвет е да се стремите палтото, което ще изберете, да стига максимум до глезена ви, за да може по този начин да изпъкнат обувките ви достатъчно добре. 

3. Аксесоарите

Помислете и с какви аксесоари ще можете да комбинирате новоти си палто, като в случая най-важни са чантата, обувките, шалът и шапката, на които ще се спрете. Не е нужно те да бъдат в един и същи цвят, но е добре да помислите за цветова палитра, която ще отива на палтото, с което ще ги комбинирате.

https://modivo.bg/c/zheni/chanti

Какво да носите с дънково яке? Вижте стилните дамски предложенията

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
2195 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини