Подготвя се Миланска дигитална седмица на модата

  • 07 май 2020 20:08

  • 1612
  • 0
Подготвя се Миланска дигитална седмица на модата
© Getty Images

Италианската камара на модата ще организира своята първа дигитална седмица на модата от 14 до 17 юли като отговор на здравната криза, предизвикана от пандемията от Ковид-19, предадоха БТА и Франс прес.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 25458

"Това е конкретен отговор на нуждата от промоция на модните къщи и брандове, които ще имат възможност да представят колекциите си за сезона пролет/лято 2021 г.", се казва в нейно комюнике.

"Създаването на дигитална седмица на модата е в отговор на онова, което в момента преживяваме. Италианската камара на модата ще предостави интернет платформа, където ще бъдат показани филми и видеа, заснети интервюта и мигове от творческия процес зад кулисите."

Успоредно с представянето на колекциите в рамките на Миланската дигитална седмица на модата, платформа ще е изцяло посветена на шоурумовете. Там модни къщи и брандове ще могат да представят снимки и видеа на свои колекции.

Миланската дигитална седмица на модата ще може да се проследи на сайта на Италианската камара на модата, във Фейсбук, ЛинкедИн, Уейбо и Ютюб.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

 

Всичко по темата:

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
1612 0

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини