Джей Ло поведе класацията на зрителите за най-зле облечените актриси

  • 06 януари 2020 14:56

  • 4900
  • 0
Джей Ло поведе класацията на зрителите за най-зле облечените актриси
© Getty Images/Guliver

Докато знаменитостите позираха на червения килим на церемонията за наградите "Златен глобус", зрителите коментираха в социалните мрежи облеклото им и в публикациите изобилстваха сравнения с опаковки на коледни подаръци, сгънати салфетки и лампиони, съобщи в. "Дейли мейл".

Дженифър Лопес оглави класацията за най-зле облечена звезда на церемонията. Актрисата, която е на 50 г., избрала вечерна рокля в зелено, бяло и златно, заради която някои от потребителите на Туитър я сравниха с пищно опакован коледен подарък, чието място е под елхата, а не на сцената на наградите "Златен глобус".

Другите "отличени" като зле облечени знаменитости са Рийс Уидърспун, Кейт Бланшет и Гуинет Полтроу, допълва БТА.

Уидърспун избра бяла рокля, което не впечатли зрителите, но в Инстаграм се появи коментар, че тоалетът й прилича на сгъната салфетка.

Кейт Бланшет бе сравнена с "царица на Нил" заради роклята й, която според зрител приличала на дреха, носена от управник на древен Египет. Друг пък я сравни с настолен лампион в Инстаграм.

Гуинет Полтроу носеше скандално прозрачна кафява рокля, която оставяше твърде малко на въображението, особено в гръб. В Инстаграм се подиграха, че актрисата си е изплела сама роклята от макраме, и че е избрала модел от сецесиона. Имаше и сравнение с Чака от филма "Изпозагубеният свят".

Последвайте канала на

Novini.bg
4900 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини