6-годишен модел бе обявен за най-красивото момиче на света

Алина Якупова е 6-годишно момиче от Русия, което въпреки изключително крехката си възраст, вече може да се похвали като един от най-търсените модели в света. За разлика от повечето си връстници, момичето вече е било на кориците на някои от най-известните модни списания и е лице на няколко модни линии за деца.

Нещо повече, в една от социалните мрежи тя има изумителната бройка от над 23 милиона последователи, които наскоро я титулуваха ''най-красивото момиче на света''.

Според мнението на модните фотографи, които са работили с нея, излъчването ѝ е като на зряла жена пред обектива, най-вече заради естествените си черти и красота и са убедени, че я очаква бляскаво бъдеще на модел и е само въпрос на време да се превърне в един от най-търсените и високоплатени в своя бранш.

,,Ключът за нейния успех не се дължи само на свръхестествената ѝ красота, но също така и на упоритата ѝ работа и самодисциплина, която притежава, въпреки скромната си възраст'', споделя пред ''Дейли Мейл'' нейният агент Роман Кукхар.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Мода

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет