Звездите отново заложиха на цветни тоалети за церемонията на Златните глобуси

Цветовете се върнаха на червения килим на наградите Златен глобус, година след като звездите дефилираха с черни тоалети в знак на солидарност с каузите на движенията Аз също и Времето изтече, отбелязват Асошиейтед прес и Франс прес.

Звездите, които преминаха по червения килим пред хотел Бевърли Хилтън в Бевърли Хилс заложиха на най-различни на цвят тоалети - червени, бели, сини, зелени, златисти.

Водещата на церемонията, актрисата Сандра Оу беше избрала дълга бяла рокля с изчистена линия и асиметрична горна част. Диамантени гривни красяха лявата й китка. Нейният партньор във воденето на церемонията Анди Самбърг беше с класически черен костюм с папионка.

Снимка: Getty Images

Виж още: Море от черни тоалети по червения килим за наградите "Златен глобус"

Статуетката на наградите е с променена визия и е по-бляскава, по-тежка и по-дълга. Дизайнът на статуетката е на компанията Ар/Джи Ей (R/GA). Тя е висока над 29 сантиметра, като основата й, която вече е закръглена и позлатена, а не кубична и мраморна, е над 9,5 сантиметра широка. Мраморната основа е запазена само за специалните отличия за цялостен принос. Статуетката, в чиято направа са вложени месинг, бронз и цинк, тежи над 3,5 килограма. Новата статуетка е с двадесет и четири каратово златно покритие. Логото на Холивудската асоциация на чуждестранните журналисти, връчващи наградите Златен глобус, вече ще се вижда върху статуетката по-ясно.

Статуетката включва и безконтактен дигитален елемент, който съдържа информация за името на победителя, категорията и годината, в която е победил. Така ще се гарантира, че всяка статуетка е уникална и автентична.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Мода

още

Анкета

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Избрано от Интернет