Кендъл Дженър е най-високоплатеният модел през 2018 г., според "Форбс"

Кендъл Дженър е най-високоплатеният модел през 2018 г., според годишната класация на сп. "Форбс", съобщи Контактмюзик.

Двадесет и три годишната дъщеря на Крис Дженър и Кейтлин Дженър, известна по-рано като Брус Дженър, бе коронясана като най-високоплатения модел през 2018 г., след като заработила 22,5 милиона долара през 12-те месеца преди юни т.г. Списанието уточнява, че значимите доходи на Кендъл Дженър са свързани с договорите ѝ с големи брандове, като "Есте Лаудер", "Адидас" и "Калвин Клайн".

На второ място е русата красавица Карли Клос, която е спечелла 13 милиона долара благодарение на партньорството си със "Сваровски", "Адидас" и "Ауей".

Третото място поделят Криси Тийгън и Роузи Хънтингтън-Уайтли, които са спечелили по 11,5 милиона долара. Доходите на Тийгън са свързани с ангажирането ѝ със създаване на линия готварски съдове и с пускането на втората ѝ готварска книга, а тези на Хънтингтън-Уайтли - с пускането на нейно собствена линия бельо, гримове и парфюми в партньорство с "Маркс енд Спенсър".

Петото място поделят Кара Делевин и Жизел Бюндхен, които са спечелили по 10 милиона долара. Доходите на Делевин са свързани с договорите ѝ с "Дъглас козметикс", "Римел", "Таг Хойер и "Диор бюти", а тези на Бюндхен - с участието ѝ в реклами за "Стюарт Вайцман" и бразилски брандове, като "Вивара", както и с публикуването на книгата ѝ "Уроци".

На седмо място е Джиджи Хадид - 9,5 милиона долара, следвана от Бела Хадид и Джоан Смолс с 8,5 милиона долара, а на десето място е Даутцен Крус - 8 милиона долара.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Мода

още

Анкета

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Избрано от Интернет