Най-елегантно стареещите холивудски мъже

  • 28 август 2014 20:40

  • 1729
  • 0
Най-елегантно стареещите холивудски мъже
© Getty Images/Guliver

Джордж Клуни е обявен за най-елегантно остаряващия холивудски актьор, съобщи Контакткмюзик, позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Великобритания по поръчка на клиниката "Краун" за трансплантация на коса.

В анкетата са участвали 1000 почитатели на киното, които е трябвало да посочат кои холивудски мъже над 40 години стареят елегантно.

Едва ли за някого е изненада челната позиция на 53-годишния Джордж Клуни. Още с появата си на малкия екран преди 20 години в сериала "Спешно отделение", актьорът грабна сърцата на дамите и оттогава неизменно е сред глобалните секссимволи. Сребърните нишки, които с годините се появиха в косите му, ни най-малко не повлияха върху чара му. Клуни стана един от най-желаните ергени в света, но никоя от многобройните му приятелки не успя да го обвърже трайно. На сцената обаче се появи британската адвокатка Амал Аламудин, която през септември ще отведе любимеца на жените пред олтара.

Второ място в класацията за елегантно стареещи холивудски актьори заема близкият приятел на Джордж Клуни, 50-годишният Брад Пит. Следват го 51-годишният Джони Деп, британският "Джеймс Бонд" Даниъл Крейг (46 години) и австралийската звезда Хю Джакман (45 години). Челната десетка се допълва от американските актьори Мат Деймън, Матю Макконъхи, Уил Смит и Шон Пен, и британеца Колин Фърт, допълва БТА.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1729 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини