Да си купиш мъж (снимки)

  • 14 септември 2012 10:24

  • 4918
  • 5
Да си купиш мъж (снимки)
© Getty Images

Куклата Кен оживя в центъра на Париж. И тук съвсем не става въпрос за филм, а за най-новата атракция, която привлича почитателите на шопинга. Те могат да си купят мъж директно от най-новия магазин в града.

С удивително изкушение могат да се похвалят шопинг маниаците в Париж. Най-новият магазин в центъра на френската столица със сигурност засенчва всички молове в града. Вместо с поредна лъскава дрешка, посетителите му биха могли да си тръгнат с привлекателен мъж, разказва БНТ.

Необичайното пространство в шопинг центъра трудно би могло да се подмине, тъй като представителите на силния пол ще ви намигнат от витрината и ще ви поканят да влезете. Те са атрактивно облечени и позират от грамадни кукленски кутии. Своеобразните Кенове са готови на всичко, за да срещнат своята Барби. А търсачките на любовна тръпка само това чакат.

Аз вече знам малко за сайта, и намирам всичко това за забавно. Напомня ми малко на Квартала с червените фенери в Амстердам, но много по-деликатно и е за нас момичетата, казва посетителка на магазина. Друга жена също споделя, че смята идеята за страхотна. "Различно е. За първи път имаме избор и не трябва да се сблъскваме с изпитанията и трудностите на съблазняването.Този начин на запознанство доказва, че момчетата имат чувство за хумор."

Тази симпатична идея е част от политиката на известен френски сайт за запознанства. Новото преживяване е обсебило голяма част от самотните женски сърца. Магазинът в Париж може да се посети до края на седмицата. Това обаче не е краят на любовната история между Кен и Барби. Тази емоция съвсем скоро ще завладее почитателките на нестандартните запознанства и в други градове, както във Франция, така и във Швейцария.

Последвайте канала на

4918 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Muppetshow

2013.06.05 | 11:37

5
TAM trqq slojat Mitio pi6tova po Poten Potnik she ubie ribata (Bukvalno)
az

2013.06.05 | 11:37

4
i da slojat takiva kat mene ot po 120 kila :D
DREAMER †

2012.09.14 | 22:30

3
"Да ви го опаковам ли за в къщи? " ;D
***

2012.09.14 | 17:47

2
хубаво би било и тук да направят един такъв магазин
ana

2012.09.14 | 17:34

1
чак ми се прииска да ида на шопинг:)

Добави коментар

Водещи новини