Моделка продава вино за 120 евро, чиито гроздове смачкала с краката си: Мисля, че ще ви хареса

  • 04 юли 2024 12:47

  • 1076
  • 0
Моделка продава вино за 120 евро, чиито гроздове смачкала с краката си: Мисля, че ще ви хареса
© Instagram

Английската моделка Емили Рей обяви в Instagram, че пуска в продажба лимитирана серия вино, като гроздето, от което е направено, е смачкала с босите си крака – ритуал, който е особено прочут и на почит у нас при откриването на всяка гроздоберна кампания. Цената на една бутилка е точно 120 евро.

30-годишната Рей разказа в интервю, че известна лондонска винарна се свързала с нея, за да я попита дали би желала да участва в еноложки проект, свързан с „използването на краката ѝ“.

Емили Рей, която е провъзгласила себе си за „икона във фут фетиша“ и която си изкарва прехраната, като качва снимки и видеоклипове, на които мачка храни с краката си, направи своето Simp Wine, използвайки древната тракийска техника на тъпкане на грозде.

Девойки ще мачкат грозде с боси крака в Плевен

Въпреки че е убедена, че феновете ѝ с удоволствие ще платят 120 евро, за да опитат питието, произлязло изпод „перфектните ѝ крака“, тя твърди, че виното си заслужава заради традиционния начин на приготвяне.

Във всяка бутилка има „малко парче“ от моите крака и мисля, че това ще се хареса на моите почитатели, казва Рей пред шотландския Daily Express.

Тя допълни още, че е решила да участва в този уникален проект, за да благодари на цялата подкрепа, която ѝ оказват нейните последователи, затова името на виното е почит към всички тях.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simp Wine (@simpwine2024)

Последвайте канала на

Novini.bg
1076 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини