Мари Лаво - истинската история на вуду кралицата на Ню Орлиънс

  • 22 март 2024 21:52

  • 1116
  • 1
Мари Лаво - истинската история на вуду кралицата на Ню Орлиънс
© Нова телевизия

Стаси Кара гостува в предаването "На кафе" днес, за да ни запознае отблизо с истината за вуду куклите и вуду практиките като цяло. Като виден познавач на филмовото изкуство, тя посочва, че всъщност вуду магиите често са грешно представяни в киното и може би именно от там идва тяхната лоша слава. 

"Много криворазбрано е пресъздадена вуву магията в киното", казва тя след посещението си в Ню Орлиънс. 

Кара разказа и интересната история на една велика за времето си жена - Мари Лаво, позната като вуду кралицата на Ню Орлиънс. Тя е смятана за жената, която е основоположник на цялата вуду практика в града. Тя е почитана фигура в Ню Орлиънс - градът е пълен с нейни олтари. 

Интересното за нея е, че тя по това време е абсолютно свободна чернокожа жена, което е било нечувано тогава, във времената на робство. Била доста образована.  "Тя е била лечителка. Те са я наричали вуду кралица, но тя се е занимавала с това да лекува хората и да им помага с хубава енергия", разказва Стаси Кара. 

Нейният ментор бил Байo Джон. Той я научил на много неща, но те всъщност си разделят териториите. Тя се грижи за светлото и хубавото, а той пази от тъмните и лошите сили. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1116 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.23 | 11:03

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини