Украинката Юлия Павликова представи България на "Мис Вселена"

  • 21 ноември 2023 11:55

  • 4645
  • 2
Украинката Юлия Павликова представи България на "Мис Вселена"
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

30-годишната Юлия Павликова, от град Керч в Крим, представи България на конкурса "Мис Вселена", в който победителка стана 23-годишната представителка на Ниакарагуа - Шейнис Алондра Паласиос Корнейо. Конкурсът се проведе в Салвадор и бе излъчван в "YouTube".

Юлия се нареди на 30 място.

От Инстаграм профила ѝ личи, че е била доста развълнувана от участието си. "Не мога да повярвам, в момента съм в Америка на най-престижния конкурс "Мис Вселена", сред 84 държави по света. Всичко се случва толкова бързо, че улавям всеки миг и просто се наслаждавам на щастието. Конкурсът "Мис Вселена" преобърна живота ми, даде ми нов заряд от енергия и вдъхновение и най-важното нови идеи и мотивация да не спирам дотук. Днес лицето ми украсява екраните на Ню Йорк, на легендарната улица на Таймс Скуеър", пише тя.

Бащата на Павликова е българин и благодарение на това красавицата може да участва в 85-ото издание на конкурса у нас, чрез който се и яви на "Мис Вселена".

Юлия е майка на две деца и гради собствен бизнес. Тя има доста богат опит в надпреварите за красиви жени като успя да влезе в Руската книга на рекордите като най-титулувания победител в конкурси за красота със своите 15 награди, пише dir.bg.

Новата "Мис Вселена Пакистан" разбуни духовете

Павликова започва да гради кариера на модел на 17-годишна възраст. Тя заживява в Париж, а няколко години по-късно подписва договор с китайска агенция за модели и дефилира за ревюта на Prada и Gucci. Сега Юлия управлява собствена агенция за модели MFD, а в свободното си време обича да пътува, както и да говори за родния си Крим.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
4645 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
И защо

2023.11.21 | 12:22

2
точно пък украйнка ще ни представлява?

2023.11.21 | 12:16

1
Няма.ли Българки

Добави коментар

Водещи новини