Българка спечели титлата "Мисис Европа"

  • 20 ноември 2023 10:14

  • 3434
  • 3
Българка спечели титлата "Мисис Европа"
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Българка спечели конкурса „Мисис Европа”, който се проведе в Истанбул. Манита Вартан е отпътувала към дестинацията със седем куфара.

„Багажът е толкова много, тъй като вечерните тоалети, с които заминах, са на един от най-добрите български дизайнери. Работих с трима български дизайнери, аз държах всичко да бъде българско, да бъде наше, без чужда намеса в представянето ни”, съобщи „Мисис Европа”.

Един от кръговете на конкурса е бил с народни тоалети. „Носията е автентична родопска, с истинско менче, кобилица и стомни. Целият антураж е автентичен. Само тези неща се побраха в четири куфара”, каза тя.

Ето коя сексапилна дама ще представя България на Мисис Европа

Вартан поясни, че е четвърто поколение арменка в България и затова носи такова име.

„Завършила съм българска филология, работила съм 5 години като учител. Сега се занимавам с мода, благотворителност и обществени изяви. Също така отглеждам дъщеря си, която се занимава с музика. Тя също е носител на много награди в чужбина”, съобщи тя.

„Мисис Европа” сподели, че предстои да бъде издадена и първата ѝ готварска книга с арменски рецепти. Тя има планове за следващи с интернационални рецепти, предава Нова.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
3434 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.11.20 | 13:59

3
да се изсеръ върхи нея

2023.11.20 | 13:29

2
И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex

2023.11.20 | 12:01

1
татуирана, тунингована, името й е арменско - абе българка отвсякъде

Добави коментар

Водещи новини