Принц Хари не остана за обяда след коронацията на Чарлз III

  • 06 май 2023 18:19

  • 37762
  • 14
Принц Хари не остана за обяда след коронацията на Чарлз III
© Gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Херцогът на Съсекс Хари си тръгна бързо след коронацията на баща си крал Чарлз IIIЧарлз IIIЧарлз III, пълно име Чарлз Филип Артър Джордж Маунтбатън-Уиндзор, е крал и държавен и не остана дори за обяд със семейството си. Той беше взет от Уестминстърското абатство с кола, която веднага тръгна от Лондон и беше забелязана на летище Хийтроу, съобщава Dailymail.

Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), се присъедини сам към другите кралски особи в Уестминстърското абатство. Той беше облечен с елегантен костюм и зае място до Джак Бруксбанк - съпруг на принцеса Юджини - на третия ред.

Смята се, че това е първият път, когато той вижда семейството си след излизането на мемоарите му.

По-малкият син на британския крал Чарлз IIIЧарлз IIIЧарлз III, пълно име Чарлз Филип Артър Джордж Маунтбатън-Уиндзор, е крал и държавен, Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), не се появи на балкона на Бъкингамския дворец, отбелязва БТА.

До началото на миналия месец не беше ясно дали Хари, който сега живее отвъд океана - в американския щат Калифорния, изобщо ще присъства на историческото събитие след много публичен спор със семейството си.

38-годишният ветеран от британската армия, служил в Афганистан, в крайна сметка дойде в Уестминстърското абатство усмихнат и облечен в сутрешен костюм, носейки медалите си на гърдите си. Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), обаче бе чак на третия ред, за разлика от своя по-голям брат - престолонаследникът принц Уилям, който бе на видно място. При това Хари, който вече не е "работеща кралска особа", нямаше никаква официална роля на церемонията.

Принц Уилям се закле във вярност към баща си крал Чарлз III

Съпругата му Меган и двете им малки деца обаче останаха в САЩ. По-голямото, Арчи, навършва днес четири години и се смята, че Хари иска да се прибере при семейството си възможно най-бързо.

Сн. Gettyimages

Някога по-малкият син на Чарлз Трети беше един от най-популярните членове на британското кралско семейство и сватбата му с американската актриса Меган Маркъл в замъка Уиндзор през май 2018 г. се превърна в грандиозно събитие, предизвикало масов ентусиазъм. Решението му да се откаже от задълженията си като "кралска особа" и разривът с неговото семейство обаче раздели общественото мнение.

Коментатори заявиха, че ако Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), се беше появил на балкона, това би било знак, че се е помирил със своето семейство след разрива.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
37762 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
А.П.

2023.05.08 | 11:45

14
Трябва. да е луд да отиде на коронацията,на убийците на майка си

2023.05.07 | 00:01

8
Какъв е типичния профил на българската сороспия (соросоид): Бивш комунист или с родители комунисти Дърт боклук с развалени зъби Тъп и дори вдлъбнат До вчера слугана ссср, днес на сащ Работи към някоя фондация Днес е русофоб, утре ще бъде пръв Путинист, но още не го е осъзнал Гледа нова, босфор тв или канал едно Гледа сериали и реалита и между тях пропаганда Ваксиниран е срещу несъществуваща болест Комунист е, но се нарича демократ Вярва в глобалното затопляне Мисли си, че ако не се къпи ще свали Путин Страда от синдрома на Дънинг Крюгер Пренаписва историята ни и бръщолеви лъжи и лозунги, като ги повтаря като папагал.... Вее байряка на педерастията и е готов всячески да си предаде родината за някой цент... Приветства сляпо всякакви евроатлантически извращения и "ценности"... Ще те натопи, без да му мигне окото, стига да те нарочи. Той си е потомствен доносник. Бетер комсомолски секретар, партиен секретар и ЗКПЧ развява либерастки лозунги на поразия... Ако утре се обърне палачинката, пак същите днешни пишман демократи, русофоби и сороски мастии, ще станат водещи русофили и лижат подметките на Путин, а ние ще гледаме онемели
Kate

2023.05.07 | 18:35

13
Mnogo grub ezik, no.....za shalost golata istina.....
Хаха

2023.05.07 | 11:42

11
Ами бърза да се прибере при гнусната негърка жалко съсипа си кариерата дано му дойде акъла и да я раскара мястото и е в плантацията а не в двореца
Патриот

2023.05.07 | 15:33

12
Гнусно е това,което пишеш.Човека постъпи разумно,като се раздели с олигофренското си семейство.
Кара Бинер

2023.05.07 | 11:15

10
Можеше да изсърба поне един таратор.Ей тъй...от уважение...
МУХЛѝОВЦИ С КОРОНИ вклюцително ГОДЗИЛА консорт

2023.05.06 | 20:15

5
Принц Хари е ПИЧ, а другите, всички са . ички. МУХЛЬОВЦИ С КОРОНИ вклюцително ПРИТУРКАТА ГОДЗИЛА консорт.
ДО 6

2023.05.07 | 05:50

9
НЕ ВИЖДАМ КАК ЕДИН АНГЛИИСКИ ПРИНЦ МОЖЕ ДА БЪДЕ ФЕН НА БОЛШЕВИШКИЯ ОТПАДЪК ПУТКИН!
Ха, ха, ха

2023.05.06 | 22:38

7
Долното да не си му духал, че знаеш това?
Възраждане

2023.05.06 | 22:02

6
Прав си ,Хари е фен на Путин
Чарлс три

2023.05.06 | 20:03

4
Тоя синковец нечем да го видим повече. Тоя ми изпи ракията и ако ми дойде домъска пак че го пребием с лизгаро .

2023.05.06 | 19:50

3
Тия са изедници

2023.05.06 | 19:44

2
Рижав мангал, нека оди гладен.
Емѝ...

2023.05.06 | 19:42

1
Бих му духал безплатно на рижавия брадат мачо. Все пак е от господарите англо-саксонски джендъри на, който служа вярно!

Добави коментар

Водещи новини