Джони Деп пазарува антики за новия си дом в Лондон

  • 06 март 2023 15:51

  • 1161
  • 1
Джони Деп пазарува антики за новия си дом в Лондон
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Джони Деп купи три китари, ваза с череп и статив, за да обзаведе новия си дом в Лондон, по време на изненадващо посещение в антикварен център в Линкълншър, Великобритания, предадоха ДПА и БТА.

59-годишният холивудски актьор, известен с ролите си в „Карибски пирати“ и „Фантастични животни“, пристигна в антикварния център „Хемсуел“ с хеликоптер и беше отведен на частна обиколка. 58-годишният собственик Робърт Милър сподели, че е дочул Деп да говори за покойния музикант Джеф Бек, докато тествал различни китари по време на посещението си. Бек, който почина на 78-годишна възраст през януари, издаде миналата година албум с Деп, озаглавен „18“, като двамата изнесоха заедно редица концерти.

„Той си купи много странни предмети - стол за бюро, три китари, комплекти за рисуване, стативи, няколко картини, плакати, просто цял набор от неща за декорация за имението си“, каза Милър. „Избрал е ваза с череп на нея, няколко китари – очевидно са били най-добри приятели с Джеф Бек, той седна и изсвири няколко парчета на една от китарите, мисля, че наистина само заради добрите стари времена, а след това реши да купи три от инструментите“, разказа собственикът.

Той разкри, че са му казали предварително, че специален гост ще пристигне в 16,30 ч. в петък, но е трябвало да скрие самоличността му, защото Деп „просто искал да се отпусне и да се разходи, без да бъде притесняван от широката публика“. Собственикът допълни: „Подготвихме му освежителни напитки и той можеше да се разхожда необезпокояван наоколо. Беше страхотно, защото беше един нормален човек, много спокоен и успя да прекара времето си в разглеждане на нещата и свирене на китарите, на които искаше да свири. Чувстваше се като у дома си“.

Джони Деп идва в България

Веригата антикварни центрове „Хемсуел“ са най-големите магазини от този род в Европа и работят с киностудиата „Пайнууд“, в които са заснети много известни филми, включително франчайзите за Супермен, Хари Потър и Джеймс Бонд. Г-н Милър сподели, че Деп е бил доведен от човек от студиата „Пайнууд“, за да обзаведе къщата, която е купил в Лондон, и е бил „поразен“ от частната обиколка. Той повдигна още завесата: „Джони ми разказа, че прекарва много време в хотели и на места, където не може да излезе, защото просто е напълно обсаден от широката публика. Беше претоварен, каза, че е можел да остане тук цяла нощ, но е трябвало да се върне заради часовете на полетите до Лондон. Той определено ще се върне“.

Джони Деп отново ще бъде лице на парфюм на модна къща "Диор"

След като запазил посещението в тайна, Милър разкри, че персоналът е бил „доста изненадан, когато Джони Деп влязъл през входната врата“. След това той добави: „Актьорът се разбираше със служителите много добре, попитахме го дали ще си направи групова снимка с персонала и той се съгласи“. „Беше много общителен човек, доста тихо говореше, но беше страшно общителен, много приятелски настроен и бъбрив. Не беше това, което очаквах. Чувстваше се наистина комфортно в средата, в която се намираше, разглеждайки предмети отпреди неговата епоха, и мисля, че това наистина му хареса“, обобщи Милър.

Весела Найденова
1161 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.03.06 | 17:06

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032

Добави коментар

Водещи новини