Ето кой ще е новият водещ на "Сървайвър"

  • 03 февруари 2023 17:38

  • 19811
  • 1
Ето кой ще е новият водещ на "Сървайвър"
© YouTube
Слушай новината Слушай новината

Феновете на "Сървайвър" ще са истински изненадани от факта, че вече няма да гледат на екран досегашното лице на риалитито Владо Карамазов. Но новият водещ не е непознат, а е човек, който е тясно свързан с шоуто от години. 

На 18, 19 и 20 февруари от 20:00 часа приключението "Сървайвър" ще даде начало на новия сезон на оригинала в риалити продукциите в българския ефир.

Първият трейлър на "Сървайвър" предизвика истински фурор в мрежата

За водещ продуцентите този път са избрали бившият футболист Ваня Джаферович, който е печелил един от сезоните и доказа, че няма равен в правенето на стратегии. А по всичко личи, че Джаферович обича да бъде под светлините на прожекторите и обиколи всички риалити формати, които се излъчват в родния ефир, пише "Марица". 

Той ще съпроводи участниците от двата отбора - „Известни“ и „Войни“, през най-дългото до момента в България издание на предаването. В продължение на 90 дни двете племена ще мерят сили в невиждани по мащаб битки и ще играят така, че да спечелят на своя страна не само останалите участници, но и зрителите, които този сезон ще имат решаващ глас в това кой да продължи напред и да спечели големия финал.

След премиерните епизоди “Survivor” 7 ще се излъчва в дните неделя, понеделник и вторник от 20:00 до 23:00 часа.

 

 

Мая Йорданова
19811 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Чики рики

2023.03.08 | 17:07

1
Слабо,слабо,слабо предаване!!!Невероятен слаб сценарий!! Водещият не може да говори правилно!Нито дикция,нито държание да не говорим че неправилно съчетава определени думи! Участниците събрани от "кол и въже"!Болни мозъци(Г.Валентинов)с.тези физиономии и това кръстене за щяло и не щяло!Вечно сърдит,прави се на голям бияч!! Отдавна не е в спорта! Не ми я ясно кой определи участниците в отбора на "известните"за известни?! Изобщо пълен провал е този сезон на т.н."Сървайвър"!!

Добави коментар

Водещи новини