Служителите на Туитър вече ходят на работа с тоалетна хартия

  • 30 декември 2022 13:51

  • 1111
  • 0
Служителите на Туитър вече ходят на работа с тоалетна хартия
© Novini.bg/ Canva

Служителите на Туитър вече ходят на работа с тоалетна хартия. Част от мерките за намаляване на разходите удариха по санитарните материали в офисите, съобщава немското издание „Шпигел“.

Милиардерът Илон Мъск въведе бюджетни ограничения, но те засегнала много неприятно онези служители, които не бяха уволнени. Онези, които все още работят в централата на компанията в Сан Франциско, са събрани на два етажа. Други четири етажа от сградата бяха затворени след мащабните уволнения.

Туитър се срина

Има сериозен проблем с почистването на все още отворените два етажа, сигнализират работещите за социалната мрежа. Според тях се разнася силна и доста неприятна миризма в офисите. Остатъците от храна гниели в кошчетата до бюрата. Тоалетните също били мръсни, а за да се използват служителите си носят тоалетна хартия от дома.

На този фон излезе съобщение, че офисът на компанията в Сиатъл ще бъде напълно затворен. Предстои предоговаряне на договорите с всички служители, твърдят висши мениджъри в компанията на Мъск. Междувременно стана ясно, че сървърите в Сакраменто са заключени и не е ясно, защо част от потребителите са изгубили връзка с Туитър.  

Радина Лазарова
1111 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини