Ето кога се раждат най-умните деца

  • 07 ноември 2022 20:08

  • 41283
  • 3
Ето кога се раждат най-умните деца
© Pixabay

Астролози и учени смятат, че най-умните и успешни деца се раждат в един от месеците в годината. Техните изчисления са на базата на много проучвания. Дали това е съвпадение, или пък такава е подредбата на звездите, преценете сами.

Данните за способностите на децата се основават на резултатите от овладяването на образователната програма от страна на учениците. Експертите, които са се занимават с проучването, са от Торонто, Флорида и Илинойс.

Те са тествали над 1 милион души. Възрастта на децата, взели участие в експеримента, е от 6 до 15 години, а способностите им се изучават, независимо от възрастта. 

Тези 4 зодии ще бъдат щедро наградени от съдбата през ноември

Резултатите категорично показват, че най-интелигентните деца са родени през септември. Средната оценка на родените именно през този месец е била много по-висока от средната оценка на родените през всички останали месеци.

Важно е да се отбележи, че разликата между тях и останалите в пъти по-голяма, тъй че няма никакво място за съмнение, смятат експертите. 

Учените, обаче, не твърдят, че причината най-умните деца да се раждат през септември е именно разположението на звездите и зодиакалният им знак. Според тях ,всичко идва от възрастта. Децата, родени през септември понякога са с цяла година по-гoлеми от връстниците си, пише jenata.blitz.bg.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
41283 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Друг

2022.11.08 | 08:21

3
Теодора ти май не си родена в този месец !
срам

2022.11.07 | 22:45

2
Киро тъпото не е раждан а изсран друже
Киролацията на К.у.р.о

2022.11.07 | 21:27

1
Киро тъпото май се е родил в най тъпия месец.

Добави коментар

Водещи новини