Мъж след 53 брака: Уморих се!

  • 20 септември 2022 11:48

  • 9555
  • 1
Мъж след 53 брака: Уморих се!
© Freepik

65-годишен мъж от Саудитска арабия доби популярност в родината си, след като стана ясно, че се е оженил за най-малко 53 жени в живота си в търсене на "емоционална стабилност".

Първият си брак Абу Абдуллах сключва докато е едва на 20 години. Избраницата му тогава е с 6 години по-голяма от него и поне в началото на семейния им живот всичко върви гладко, родили им се и деца. В един момент обаче нещата между тях се влошили и мъжът решил да се ожени отново.

Когато навършил 23 години, той информирал първата си жена, че възнамерява да си вземе и втора съпруга и да стане полигамен. По-късно обаче започнал да има проблеми с двете си жени, ето защо решил да си вземе и трета съпруга, след която – и четвърта, информира 20minutos.

Семейното щастие обаче продължавало да не идва и Абдуллах се развел с първите си четири съпруги. Но мисията му за търсене на така жадуваната емоционална стабилност продължила.

Така в крайна сметка мъжът през следващите години непрестанно се женил и развеждал, докато в един момент общият брой съпруги достигнал най-малко 53, като един от браковете му просъществувал само в рамките на първата брачна нощ.

Жена консумира първата си брачна нощ с кръстника си, объркала стаята

Пред едно от местните издания Абдуллах е категоричен, че всички сватби са били истински и в духа на традициите, а целта му е да намери тази жена, която да го направи щастлив, но засега без осезаем успех.

Мъжът посочи, че в момента има нова жена до себе си и засега не възнамерява да се жени за друга, тъй като се е поизморил и е решил "да го кара малко по-спокойно".

Novini.bg
9555 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Дядо Боби

2022.09.21 | 08:34

1
Този е луд!

Добави коментар

Водещи новини