Тейлър Суифт получи почетна докторска степен от Нюйоркския университет

  • 19 май 2022 12:11

  • 651
  • 0
Тейлър Суифт получи почетна докторска степен от Нюйоркския университет
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Певицата и текстописец Тейлър Суифт бе удостоена с почетна докторска степен от Нюйоркския университет, съобщи Ройтерс. В речта си пред студентите, тя заяви, че всичко ще бъде наред, като по този начин изрази вълнението си, използвайки препратка към хита си „Shake It Off".

32-годишната певица призова студентите да се възползват максимално от изборите си. „Животът може да бъде тежък, особено ако се опитваш да се справиш наведнъж с всички обиди, всички проблеми с бившия.... Сами можете да изберете за какво да имате време и място в живота си. Имам някои добри новини -  зависи изцяло от вас. Имам и ужасяваща новина - зависи изцяло от вас“, добави тя, облечена в лилава роба и черна абсолвентска шапка на церемонията по дипломирането на „Янки Стейдиъм“.

Тейлър похвали студентите, че са приели предизвикателството  да посещават колеж по време на пандемия. „Никога не се срамувайте да опитате - безсилието е мит", каза Суифт.

Носителката на награди „Грами“ е сред тримата носители на почетни степени от университета.  

За Тейлър Суифт това е първа университетска степен. Докато учи в гимназията, Суифт се занимава активно с концертната си дейност. Нюйоркският университет предлага курс на Тейлър Суифт, който да помогне на нейното развитие като музикален продуцент, допълва БТА.

Весела Найденова
651 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини