Без принц Хари, Меган и принц Андрю за годишнината на кралица Елизабет II

  • 06 май 2022 18:00

  • 4002
  • 3
Без принц Хари, Меган и принц Андрю за годишнината на кралица Елизабет II
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

На 2-ри юли започват тържествата по случай платиненият юбилей на кралица Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и.  Няколко члена на кралското семейство обаче няма да застанат до кралицата за традиционното октирване на празненствата и снимка на балкона на двореца Бъкингам. Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и съпругата му Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: няма да присъстват на 70-годишнината от възкачването на трона на монарха, съобщава Си Ен Ен. 

Говорител на кралицата обясни, че само официално високопоставени членове на британското кралско семейство, могат да участват във военния парад, в чест на монарха и да заемат някаква роля по време на тържествата. 

Обвиниха принц Хари в неуважение към кралицата

След като херцогът и херцогинята на Съсекс се отказаха от кралските си задължения през 2020г. те могат да присъстват на юбилея, но не и участват в кралските дейности. Това важи и за сина на кралицата - принц Андрю. Херцогът на Йорк се оттегли от обществения живот като кралска особа през 2019 г. след широко осмивано интервю за Би Би Си, в което се опита да се оправдае за обвинението, че е извършил сексуално посегателство над малолетна, припомня Нова телевизия. 

По време на платинения юбилей на кралицата до нея ще застанат другите й три  деца - Чарлз, Едуард и Ан, потвърди още говорителят. Принц Уилям и съпругата му Кейт се очаква също да присъстват, заедно със своите три деца.

Мая Йорданова
4002 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
КОРЕМНИТЕ ИЗПАРЕНИЯ НА ДЪРТАТА КРАЛИЦА СА ОТВРАТИТ

2022.05.07 | 20:33

3
Без принц Хари, Меган и принц Андрю за годишнината на кралица Елизабет II. Като няма да се покажат на балкона с ПРЕ, ПРЕ ДЪРТАТА БАБИШКЕРА КРАЛИЦА много важно. Най-добре е да не вдишват коремните й изпарения...
Урко

2022.05.07 | 20:32

2
Тоя холивудски боклук напълно затри малоумника Хари, който може би е по голям боклук и от нея!

2022.05.06 | 22:58

1
Те се осраха мегаяко, на никого не са потребни повече.

Добави коментар

Водещи новини