Подаръци за нейното здраве и комфорт

  • 09 февруари 2022 11:53

  • 5436
  • 0
Подаръци за нейното здраве и комфорт
©

Вече мислите какво да ѝ купите за 14 февруари и не искате да бъдете банални - любимият ѝ парфюм, който сте купували поне десетина пъти, секси бельо, за което не знаете дали ще уцелите размера или чифт обеци. Не си мислете, че само мъжете се впечатляват от технологични джаджи.

Ето няколко идеи за подаръци, с които ще се погрижите за нейното здраве, комфорт и усмивка.

Обича да чете

Ако вече сте ѝ купували Кindle, но тя не се отказва от навика да заспива с книга в ръка, кажете сбогом на дразнещите нощни лампи, които нараняват очите и смущават съня ви. Доста практичен и бюджетен подарък за нея е Nook LED Neck Reader – четец, който се слага на врата, със син филтър за защита на очите. Има три цветови настройки: жълто, топло бяло и студено бяло в 6 нива на яркост. Ъгълът на лъча от 90° осигурява осветление само за този, който я ползва.

Обича да спортува

Ако фитнесът е нейният втори дом, а вие определено предпочитате да спортува близо до вас, със Smart fitness Mirror, ще уцелите с един куршум два заека.

Това си е напрактика домашна фитнес зала. Когато е изключено, това е просто огледало. Когато е включеное първата в света интерактивна интелигентна фитнес зала, която предава фитнес класове на живо. Естествено, този подарък е скъпичък /1500 долара/ и поне следващите няколко празника може да я лишите от други материални жестове.

Вода - за здраве и за красота

Ако искате винаги с нея, преди или след тренировка, да има чиста питейна вода, изборът е самопочистваща се бутилка за вода LARQ. Цената и в Аmazon e малко над 100 долара. Използва иновативна нетоксична UV-C LED технология без живак за пречистване на водата и почистване на вътрешните повърхности на бутилката чрез елиминиране на бактерии и вируси, причиняващи миризма. Сипвате вода, натискате капачката, за да пречистите, разклащате леко бутилката, за да разпределите равномерно пречистващата UV светлина и имате чиста вода за 60 секунди. Поддържа водата студена за 24 часа и гореща за 12 часа.

Опитва се да откаже цигарите

Помогнете ѝ в опитите да спре цигарите, а и вие да се отървете от дима на горящата цигара и неприятната ѝ миризма, която се пропива в дрехите, косата, дамаските в дома и колата. Това, че обещава непрекъснато да ги откаже, а не го прави, не означава, че ви лъже или не се опитва. Изненадайте я с бездимна алтернатива – електронни цигари с никотинова течност или устройство за нагряване на тютюн като IQOS или lil SOLID. При бездимните устройства, при които тютюнът не гори, а се нагрява, няма цигарен дим, пепел и катрани. Бездимните продукти, за които е научно доказано, че, макар и не без риск, са по-добра алтернатива на продължаващото пушене, носят на пълнолетните пушачи наслада от тютюна без да създават дискомфорт на хората наоколо с неприятната миризма на цигарен дим.

Последвайте канала на

Novini.bg
5436 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини