Стюардеси разкриха най-странните претенции на богати пътници

  • 05 декември 2021 16:42

  • 7732
  • 3
Стюардеси разкриха най-странните претенции на богати пътници
© Pixabay

Стюардесите на различни авиокомпании споделят най-странните молби на богатите и влиятелни пътници, които са срещали през цялата си кариера. Стюардеса от Qatar Airways, която предпочете анонимност, разказа как в първата си седмица на работа ѝ се наложило да се справи с неприятен 80-годишен бизнесмен, който седял в първа класа и пиел шампанско, пише изданието Vice.

„Най-странното беше, че той поиска да му наливам шампанско направо в устата. Бяхме научени какво да правим в такива ситуации, но поради детския ми страх от авторитети, не знаех какво да правя. Бях зашеметена“, разкри стюардесата.

Индийската стюардеса Стефи Кингам си спомни пък как по време на един от полетите до Квебек (Канада) я заговорила пътничка. Само 15 минути по-късно жената започнала да убеждава стюардесата да се ожени за сина ѝ и да се премести с него в Канада.

Друга служителка на авиокомпания разказа за пътничка с три деца, летяла за Дубай в бизнес класа. Жената съобщила на екипажа, че бавачката на семейството е болна, така че стюардесите трябва да забавляват нейното потомство по време на полета. Майката попитала дали пилотът или стюардесата знаят някакви трикове, но когато получила отрицателен отговор, изпаднала в ярост и избухнала.

Стюардесата Цзян Куанг от Китай разказа за възрастен пътник, на който му е прилошало по време на полета от Пекин до Урумчи. Когато мъжът се почувствал зле, тя трябвало да се грижи и да му обръща внимание, въпреки факта, че китаецът хвърлял похотливи погледи към краката й. „През цялото време той имаше спокойно изражение на лицето си, но към края на полета ми предложи да бъда неговото „захарно бебе“, споделя историята си Куанг.

По-рано през юни британска стюардеса на частен самолет, която е обслужвала милиардери и принцове, сподели за интригите, които са се случвали на борда пред очите ѝ. Тя публикува мемоари, в които описа как е работила за саудитския принц и е била свидетел на неговите изневери, отбелязва Нова телевизия.

Уил.ай.ем обвини в расизъм стюардеса

Константин Тодоров
7732 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Чак па странни!

2021.12.05 | 20:21

3
Свирката си е свирка!
Имам въпрос?

2021.12.05 | 20:01

2
След като ваксинираните също боледуват и са потенциални разпространители на вируса, защо получават сертификат?
Ками Ж.

2021.12.05 | 17:41

1
Да ви е.ба цензурата.

Добави коментар

Водещи новини