-
18 октомври 2021 11:03
- 7963
- 0
Тайни трикове и непознати кулинарни практики. Съвети, които само шеф готвачите могат да ви дадат и секретни идеи за наистина вкусна храна - woman.bg стартира един специален и ексклузивен проект, наречен ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕН.
Кога да сложа солта, когато готвя стек и трябва ли да добавим лъжичка сусамов тахан към дресинга за салатата със спанак? Колко дълго да ври пастата и... защо все не ми се получава това пилешко? Случвало ли ви се е да се питате подобни неща? Вероятно. Но това остава в миналото. Шеф готвачите пазеха своите тайни за перфектно сготвената храна. До скоро. От тази есен читателите на woman.bg ще бъдат посветени в тайните на големите кулинари. ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕН открехва завесата в кухнята на най-добрите. А те застават с опита, знанията и уменията си, за да ни покажат малките трикове на големите шефове. Шеф Севда Димитрова, шеф Никола Симеонов, чаеният експерт Доминик Мариот и шеф Ивайло Петков ще ни покажат триковете и специалните кулинарни техники, които те самите са усвоили след години в кухнята.
И - даваме ви ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕН - следете новия проект на woman.bg, защото ще раздават подаръци, ще ви покажат куп тайни, ще ви направят истински откриватели в кухнята и ще ви поканят да се вслушате в онези неуловими думи, с които съставките в кухнята понякога ще ви нашепват на своя таен език. А те имат какво да ни кажат. Но до сега сякаш не сме разбирали езика им. Е, в ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕН ще ви посветят в умението да "разговаряте" с храната.
Знаеш ли как да запазиш маслото златно в тигана? Добави няколко капки лимонов сок. Да следваш или да не следваш рецептата? Това невинаги е въпросът. Защото когато научиш основните принципи в готвенето, идеите за нови комбинации ще започнат да идват сами.
В новата поредица от кулинарни истории на woman.bg ще ви срещнат с шефовете и експертите, които знаят как да плават в бурното море от вкусове. Те обещават да не оставят нито една тайна неразкрита и нито един трик несподелен с вас. А когато говорим за правила - хм, те отдавна са забравили тази дума. Харесват правилата, просто защото обичат да ги нарушават и да създават още по-вълнуващи и интересни ястия. Тръгвате ли на това приключение с тях?нас? Искате ли да знаете всички #masterhacks, за които даже не сте и подозирали? Искате ли да усетите удоволствието от хубавата храна? Искате ли да чуете съветите на шеф Севда Димитрова, шеф Никола Симеонов, чаеният експерт Доминик Мариот и шеф Ивайло Петков? ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕН - не пропускайте да научите техните трикове и секретни кулинарни техники. Защо ли? Защото ги издават за първи път. И ще ги кажат само на вас.
Последвайте канала на
(в материала има продуктово позициониране)
Коментари 0
ДобавиДобави коментар
Водещи новини
Проф. Кантарджиев: Вече сме в епидемична обстановка заради коклюша
23 април 202417:09
Има ли достатъчно ваксини против коклюш?
23 април 202416:08
Петър Тодоров: Стефан Димитров в МВР е като Нотариуса в съдебната власт
23 април 202415:46
Скандал прекрати първото заседание на временната комисия за "Турски поток"
23 април 202416:21
Росен Христов: Не съм подписвал договора с „Боташ“
23 април 202417:41
Лидерите на ПП-ДБ подписаха коалиционно споразумение за общо участие на изборите 2 в 1
23 април 202416:49
Прокуратурата с подробности за обвинителния акт срещу Васил Божков
23 април 202415:02
След експертизите: Адриан Антонов помел Ани и Явор със скорост от 106 км/ч
23 април 202415:07
23-годишен скочи от Аспаруховия мост
23 април 202417:09