Лейди Гага оглави класацията на "Пийпъл" за най-добре облечена знаменитост

  • 16 септември 2021 13:18

  • 910
  • 0
Лейди Гага оглави класацията на "Пийпъл" за най-добре облечена знаменитост
© Getty Images

Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в оглави класацията на сп. "Пийпъл" за най-добре облечени знаменитости, в която са включени още Зендая и носителката на "Оскар" Вайола Дейвис, съобщава БТА, цитирайки Ройтерс.

Певицата Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в бе определена като "икона" в броя на изданието за най-добре облечените личности, макар да не се е появявала през изминалата година на червения килим. Зендая, Дейвис, Лесли Одъм младши, Аня Тейлър-Джой, Минди Кейлинг, Синтия Ериво, Дан Леви, Реджина Хол и певицата и автор на музика H.E.R. са в топ 10 на изданието.

Били Айлиш, Лил Нас Екс и Риана обраха овациите на бала на музея „Метрополитън“

Актрисата Зендая (25 г.) е отличена заради възхищението, което предизвиква с избора на скъсени вечерни тоалети, с които се появява на червения килим през годината. Актьорът Одъм младши е избран заради пъстротата в мъжкото облекло, която показва на червения килим. Дейвис е отличена, защото представя цветнокожи дизайнери.

Теодора Александрова
910 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини