Бритни Спиърс се сгоди

  • 13 септември 2021 10:04

  • 1704
  • 1
Бритни Спиърс се сгоди
© Getty Images

Бритни Спиърс обяви годежа си с дългогодишния си приятел Сам Асгари, съобщиха световните информационни агенции, цитирана от БТА.

Певицата публикува в Инстаграм снимка с пръстен на ръката си и добави, че не може да повярва какво се случва. Заваляха поздравления. Повече от 1,6 милиона души харесаха постинга за няколко часа. Пръстенът е с четирикаратов диамант, като от вътрешната му страна е гравирано "лъвица" - така я нарича Асгари.

Сам Асгари е на 27 години. Той е актьор и треньор по фитнес. Двамата с Бритни се познават от около пет години. Срещат се на снимачната площадка на видеоклипа към песента й "Slumber Party".

Бритни Спиърс и адвокатът й обвиниха баща й, че я изнудва

Бритни обяви новината няколко дни след като баща й подаде документи да бъде прекратено попечителството му върху нея. То беше учредено преди 13 години заради нейни психични проблеми, но тя възрази в съда срещу него. През 2020 г. назначеният от съда адвокат на Бритни поиска да бъдат изменени условията на попечителството и баща й да бъде отстранен. Временно един от попечителите й е мениджърката й Джоди Монтгомъри. През юни Бритни каза пред съдия, че иска да се омъжи за Асгари и да има дете от него, но баща й не позволява. Бритни още не може да сключи брак без разрешение от попечител.

Бритни Спиърс е на 39 години. Тя беше омъжена за Кевин Федърлайн, от когото има двама сина на 14 и 15 години. Тя беше омъжена за кратко и за приятеля си от детството Джейсън Александър през 2004 г.

Теодора Александрова
1704 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Станимир

2021.09.13 | 10:25

1
Тая жива ли е?

Добави коментар

Водещи новини