Ким Кардашиян е била заразена с COVID

  • 28 май 2021 18:16

  • 1514
  • 5
Ким Кардашиян е била заразена с COVID
© Getty Images/Guliver (архив)

След като стана ясно, че интернет звездата Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити се е заразила с COVID, развлекателният сайт BuzzFeed публикува статия, според която заразяването съвпада с противоречивото пътуване на 40-ия рожден ден на Ким. Сега инфлуенсърката публикува в социалните мрежи опровержение на тази информация.

„Лъжа. Никой не се зарази с COVID на това пътуване“, написа Ким. „Сейнт беше първият, който се разболя в нашето семейство и се е заразил от съученик, който е бил с положителен тест. Аз развих симптомите и се заразих няколко дни след като той се изкашля към мен, докато се грижех за него.“

Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити има интерес да прехвърли „вината“ за пренасянето на болестта на сина си, тъй като пътешествието ѝ в края на миналата година, в разгара на втората вълна от пандемията, беше посрещнато много лошо от почитателите ѝ.

Информацията за болестта на Ким дойде от риалити предаването „Keeping Up With The Kardashians“, на което до голяма степен се дължи популярността на инфлуенсърката. В епизода тази седмица Ким е признала, че в края на миналата година се е заразила с вируса, малко преди да се яви на първия си изпит за адвокат.

Неадекватно изказване на Ким Кардашиян по бельо разгневи милиони

От епизода става ясно, че Ким и семейството ѝ са били с положителен тест за COVID, така че продукцията е трябвало да бъде спряна за 14 дни, докато са в карантина.

Една от причините редакторите на BuzzFeed да се съмняват, че това е истина, е фактът, че чак сега научаваме за болестта на Ким, а не от социалните ѝ мрежи, където тя е изключително активна. Според тях целта е контактът с вируса да не се свърже с пътуването до частен остров, което Ким си подари, предаде БТА.

Радина Лазарова
1514 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2021.05.28 | 23:05

5
добре бе новини.бг, олигофрени смотани, тази новина я писахте миналата година същата

2021.05.28 | 21:26

4
която и да е тая арменка , дано пукне

2021.05.28 | 21:19

3
Тя не само с ковид е била заразена.
Васо Сръбския

2021.05.28 | 20:20

2
Ако ще да пукне, тая проста ку.рветина, аналог на наще чалга звезди- боклук
Ивайло

2021.05.28 | 19:44

1
Абе ко на еве бе!

Добави коментар

Водещи новини