Натали Дормър от "Игра на тронове" се сдобила с "Ковид бебе"

28 април 2021 20:50

Натали Дормър от "Игра на тронове" се сдобила с "Ковид бебе"
© Getty Images
2173 2

Британската актриса Натали Дормър, позната с ролите си във филмови и телевизионни продукции като "Игрите на глада", "Игра на тронове" и "Династията на Тюдорите", разкри, че по време на карантината заради коронавирусната пандемия се е сдобила с първа рожба, съобщи сайтът на сп. "Пийпъл", предаде БТА.

"Ковид бебето" на 39-годишната Дормър се е появило на бял свят през януари. Актрисата обаче е зарекла приятелите и семейството си да мълчат, за да й осигурят време да се приспособи към майчинството, преди да оповести важното събитие.

Натали Дормър е разкрила, че е станала майка в подкаст на своята приятелка, журналистката и телевизионна водеща Естер Ранцен, споделяйки, че е "изтощена, но влюбена".

Бебето - момиченце, е първо за Натали и партньора й Дейвид Оукс, който също е актьор. Двамата са заедно от 2018 г.

"Това е идеалното нещо за правене по време на пандемията - да забременееш и да родиш. Може и са прозвучи като клише, но си представям как дъщеря ми седи в някой бар след 30 години и разказва, че е "Ковид бебе". Мисля, че ще се нароят доста "Ковид бебета", защото какво друго им остава на хората да правят под карантина?", казва Натали Дормър.

Актрисата допълва, че приспособяването към майчиния график на сън е по-трудно, отколкото работата на снимачната площадка. "Повече никога няма да се оплаквам от дългите снимачни часове, защото недоспиването е съвсем друго нещо", споделя Дормър, и добавя, че не изключва възможността да се завърне на работа, като предпочитанието й е да намери театрална роля, за да може да прекарва възможно най-много време с дъщеря си.

Novini.bg
2173 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.04.28 | 21:20

1
изглежда грозна и зла жена

2021.04.29 | 04:18

2
тя как изглежда не знам, ама ти си грозен и зъл хейтър.

Добави коментар

Водещи новини