Мадона откраднала тяло на 23-годишна, за да рекламира свой албум

  • 01 април 2021 14:05

  • 9563
  • 0
© Getty Images

Амелия Голди – писателка, фотограф и дигитален експерт, разобличи попкралицата МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо, че е използвала нейното тяло, за да рекламира свой албум. Амелия сподели в ТикТок видео, което веднага стана много популярно, показващо нейна снимка, върху която е „монтирана“ главата на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо, пише "Монитор".

Снимката, публикувана от 62-годишната певица в Инстаграм преди 5 години, е използвана при лансирането на нейния албум Rebel Heart и още е в официалния й профил. 28-годишната днес Амелия обаче показва оригинала, на който е тя самата. „Когато МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо публикува твоя снимка, за да промотира свой албум, а в действителност това е твоето тяло“, пише Голди под двойния кадър.

Фотографката споделя, че в началото си е мислела, че става дума за някаква шега. „Два пъти се опитах да се свържа с екипа на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо чрез Инстаграм, но без никакъв резултат.

Вероятно би трябвало да съм поласкана, но очевидно бих искала да бъде и обезщетена“, обяснява тя. И добавя: „Мисля, че ако имаш намерение да използваш нечие друго тяло като твое собствено, би трябвало поне да го споменеш. Без лоши чувства“…

Не за пръв път се случва МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо да манипулира своя имидж. Представянето й на „Евровизия 2019“ на подиума в Тел Авив привлече критичните стрели на Guardian, според чиито експерти тя е пяла сърцераздирателно фалшиво и е било по-добре да си остане вкъщи. Това шоу впоследствие бе „изчистено“ за канала Vevo, но Мрежата не прощава и  унищожителните коментари за издънката на певицата от страна на онези, които бяха гледали концерта директно, дълго отекваха в социалните медии.

Novini.bg
9563 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини