Фотоконкурс улови кадри с магически пейзажи от цяла България

  • 19 март 2021 09:11

  • 917
  • 1
Фотоконкурс улови кадри с магически пейзажи от цяла България
© Pixabay

Фотоконкурсът "Щракни времето" улови кадри с магически пейзажи в цялата страна, съобщиха от Младежкия център в Добрич, който инициира надпреварата за Световния ден на метеоролога - 23 март.

Във виртуалния албум са събрани повече от 160 фотографии, открили красотата на времето в четирите сезона, но и в природни, културни, исторически забележителности.

"Между Рая и Ада - Дяволският мост", "Цвят в дъжда - язовир "Голям Беглик"","Сблъсък с невидима стена - Пирин планина, билото към седлото Кончето","Копнеж - местността "Пейката на Панчарево" са сред снимките на автори на 15 до 29 години, завладени от романтичната география. И още от албума: "Слънчев лъч - Аневското кале, близо до Сопот", "Миг - Самарското знаме", "Хармония - село Бистрица", "Първият залез на новата година, време за нови цели - квартал Сарафово, Бургас", "Карандила - Сливен".

Проф. Рачев прогнозира още студени дни

Младите фотографи от София, Варна, Добрич, Пловдив, Враца, Плевен и още редица градове очакват публиката да гласува онлайн за най-впечатляващата снимка до 22 март. Победителите във фотоконкурса ще бъдат обявени в Световния ден на метеоролога.
 

Novini.bg
917 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХХХ

2021.03.19 | 09:58

1
ПРИ КОМУНИЗМЪТ НА ТОДОР ЖИВКОВ БЕШЕ ИСТИНСКИ РАЙ ПОСТРОИХА СЕ НАЙ-МНОГО ПЪТИЩА БИБЛИОТЕКИ КИНА ТЕАТРИ И УЧИЛИЩА ПО УЛИЦИТЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ВИДИ ДОРИ ЕДИН ПРОСЯК ПОСТРОИ СЕ АЕЦ КОЗЛОДУЙ И ОЩЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ИМАМЕ ТОК ПОСТРОИ СЕ ЦЯЛОТО ВОДОСНАБДЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИ ЯЗОВИРИ ВСЕКИ ИМАШЕ ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА И НЯМАШЕ ЕДИН БЕЗРАБОТЕН ВСЕКИ ДЕН СЕ ОТКРИВАХА ЗАВОДИ И ЦЕХОВЕ А ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БЕШЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО МАГАЗИНИТЕ БЯХА ПЪЛНИ СЪС ИСТИНСКА ХРАНА БЕЗ ГМО И МНОГО ВКУСНА А УБИЙЦИТЕ ЛЕЖАХА ДО ЖИВОТ ВЪВ СПОРТА БЯХМЕ ВЪВ ТОП 5 НА СВЕТЪТ А ПО СМЪРТНОСТ НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА И НАСЕЛЕНИЕТО СЕ УВЕЛИЧИ СЪС 3 МИЛИОНА НЯМАШЕ ГРУПИРОВКИ И МАФИОТИ ВСЕКИ ИМАШЕ ПО 2-3 ЖИЛИЩА А ОБРАЗОВАНИЕТО БЕШЕ НОМЕР 1 ВЪВ ЕВРОПА СЕГА Е ТОЧНО ОБРАТНОТО КОИТО НЕ ВЯРВА ЧЕ Е БИЛО ТАКА ДА ПОПИТА РОДИТЕЛИТЕ СИ НЕКА ХОРАТА КОЙТО СА ЖИВЕЛИ ПО ТОВА ВРЕМЕ КАТО МЕН ДА СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ БЕШЕ ТАКА А ТЕЗИ КОЙТО НЕ СА ДА НЕ ПИШАТ ПО ТЕМАТА

Добави коментар

Водещи новини