Британски военен две седмици крил любовницата си в гардероб

  • 25 януари 2021 17:18

  • 3009
  • 0
Британски военен две седмици крил любовницата си в гардероб
© Unsplash

Британски военнослужещ тайно вкарал в авиобаза на Кралския военноморски флот в Йовилтън, графство Съмърсет, чуждестранната си любовница и две седмици я държал в гардероба си, пише в. "Сън", цитиран от БТА.

Дамата била открита от офицери, които усетили странен парфюм и разбили вратата на помещението. Гостенката била изведена извън територията на базата, след което незабавно напуснала територията на Великобритания.

Сътрудникът на авиобазата обяснил, че се познавал с жената от 2019 година. Тя била родена в Югоизточна Азия, но живеела в Европа и получила нидерландско гражданство. По време на коледните празници през 2020 година той отново се срещнал с любовницата си. Тя се канела да се върне в Нидерландия след Нова година, но се сблъскала с проблемите, свързани с пандемията. Тогава военнослужещият решил да я приюти при себе си в авиобазата.

Секс скандал с британски генерал

Като се завърнал от отпуска в началото на януари, той вкарал дамата на сърцето си в авиобазата, като я скрил в багажника на колата. След това в продължение на две седмици я укривал в своята стая. За да не бъде разобличен, униформеният Ромео окачил на вратата надпис: "Не влизай, сам ще се погрижа за почистването".

Представител на ВМФ отхвърли подозренията, че жената може да е била вербувана от чуждестранни специални служби.

Novini.bg
3009 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини