Доли Партън призова за повече доброта и състрадание

  • 20 януари 2021 17:51

  • 601
  • 0
Доли Партън призова за повече доброта и състрадание
© gettyimages

Кънтри легендата Доли Партън публикува отворено писмо до феновете си по случай своя 75-и рожден ден, който посрещна вчера.

Посланието на певицата, което е публикувано на нейния уебсайт, отправя молба към почитателите ѝ да бъдат по-състрадателни.

"Имам едно пожелание за рождения си ден, което искам да споделя с вас. Моето желание е днес всеки да направи нещо малко по-различно. Нека го наречем призив за доброта", пише Партън, цитирана от БТВ.

Конгресмен предложи да се издигне статуя на Доли Партън в Нашвил

"Ако искате да дарите за любимата си кауза, тогава дарете. Ако искате да се обадите на стар приятел през тези самотни времена, обадете му се. Ако можете да се включите като доброволец, подайте ръка. Ако решите, че днес е денят, в който да осиновите куче, тичайте към приюта и намерете своя нов четириног приятел. Изборът е безкраен", пише още Партън.

"Винаги насърчавам хората да мечтаят за големи неща, но освен това не пропускам да последвам това с послание за здрава работа. Не можем просто да се надяваме на по-светли дни, ние трябва да работим за тях. Любовта много често бива погребвана в свят на болка и страх. Трябва да работим, за да я изкопаем, за да можем да я споделим със семейството, приятелите и съседите си", казва певицата.

Мая Йорданова
601 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини