Британка се размина на косъм от сблъсък с лебед

  • 19 януари 2021 13:38

  • 593
  • 0
Британка се размина на косъм от сблъсък с лебед
© Pixabay

Британка се е разминала "на косъм" от сблъсък с лебед, след като птицата е влетяла в дома й, разбивайки прозореца на банята броени мигове, след като жената е напуснала помещението, предаде ДПА, позовавайки се на Кралското дружество за предотвратяване на жестокостта към животните (RSPCA).

Жената, чието име не се споменава, разказва, че непосредствено след като е излязла от банята в дома си в Нотингамшър, е чула шум от разбиване на стъкло, предава БТА.

Инспектор Кийт Елис от RSPCA казва, че дамата е "извадила късмет", че не е пострадала при инцидента. Според него лебедът е летял към близката река Трент и е объркал посоката или е бил отклонен от силни ветрове.

Опечален лебед спря железопътния трафик в Централна Германия

"От 40 години съм служител на RSPCA и никога не съм виждал лебед да разбива прозорец. Дамата е извадила голям късмет. Ако беше останала още малко в банята, разбитите от птицата стъкла или сблъсъкът с нея можеха да й причинят сериозна травма или дори нещо още по-лошо", споделя Кийт Елис.

Лебедът се възстановява от операция и ще бъде подложен на допълнително лечение, преди да бъде върнат в естествена среда.

Последвайте канала на

Novini.bg
593 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини