Дъщерята на Иван Ласкин плакала за него навръх Нова година

  • 10 януари 2021 13:53

  • 3740
  • 5
Дъщерята на Иван Ласкин плакала за него навръх Нова година
© Фейсбук

Дъщерята на покойния Иван Ласкин София не може да го прежали две години след смъртта му, разкри майката на момичето Алекс Сърчаджиева.

Точно в 12 часа на Нова година момичето се разплакало за без време отшилия си баща.

"В очите на София има сълзи, има болка, с която това дете ще живее цял живот. Болка, която не мога да отнема и колкото и да се старая да заместя баща й, няма как да се случи, защото не съм Иван. Те бяха много свързани. В тяхната връзка, аз никога не съм съществувала“, разказа емоционално Сърчаджиева пред БНТ.

"Тя обожава баща си. Дойде Нова година и в 12 часа тя плака за него. И така ще й мине животът".

Актрисата призна, че и тя все още търси връзка с починалия. "Написах нещо във Фейсбук, може би подсъзнателно търся някаква комуникация с него. Така го почувствах. Не съм запомнила това, което съм написала. Не искам да натоварвам хората, всички са загубили близки. Болката е моя, той много ми липсва и винаги ще ми липсва. Това, което беше между нас, беше като приказка, като роман". Тя преживяла и нова загуба преди три дни, защото починалият от инфаркт актьор Филип Трифонов бил неин кръстник.

Сърчаджиева разказа за удоволствието да води новогодишната програма на БНТ заедно с бившия си Руслан Мъйнов.

Повече може да прочетете ТУК.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
3740 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Бай Ху

2021.01.12 | 12:01

5
И аз се разплаках за Иван Ласкин. Изпих една дамаджана ракия и ридах неутешимо.

2021.01.10 | 21:34

4
Престанете! Не е сензация нито е екзотика. Тъпо е
Да

2021.01.10 | 18:51

3
Любовта е сляпа.
123

2021.01.10 | 17:03

2
кАЖЕТЕ МИ ЗАЩО СЕ ВЪЗДИГАТ В ИДЕАЛ ХОРА ПРОПИЛИ И ПРОПИЛЯЛИ ЖИВОТА СИ? ЗАЩО? САШКА ЛИ ВИ ПЛАЩА ? БОКЛУЦИ СТЕ ЧЕ ПРОПАГНАДИРАТЕ ЕДНИН ЖАЛЪК ТИПАЖ, ПРОЧЕУЛ СЕ С ПИЯНСТОВТО СИ, ЗА КОГОТО БИГ БРАДЪР БЕШЕ "КЛОАКА", НО И ТОЙ И СЪПРУГАТА МУ ОЩЕ СЕ ИЗХРАНВАТ ОТ ТАМ - Т.Е. ТЕ СА "ЛАЙНОЯДИ"..... ЕХ, САШКЕ, МАЙКА ТЕ СЕ ВЪТИ ВИ ГРОБА СИ КАТО ТЕ ВИЖДА КА СЕ ИЗЛАГАШ...... ТЯ ПОНЕ ИМАШЕ СРАМ!!!

2021.01.10 | 14:52

1
Много ми е мъчно за детето, а и за всички деца с подобна трагедия. Жалко, че Ласкин не можа да се пребори с алкохола. Колко по- важни и истински неща човек може да загуби заради безсмисления алкохол.

Добави коментар

Водещи новини