Какъв гювеч обичат различните зодии

  • 08 януари 2021 13:10

  • 7154
  • 5
Какъв гювеч обичат различните зодии
© Pixabay

Ние обичаме гювечи, не само защото са част от традиционната българска кухня. Освен това, този тип ястия са подходящи за зимните месеци когато тялото ви иска нещо топло, уютно и засищащо. foodpanda сподели кои гювече обичаме въз основа на нашия зодиакален знак.

Овен- Като огнен знак Овенът харесва горещо! Слагането в гювеча на пикантно разнообразие от лют пипер и чили е точно на мястото си. 

Телец- Те обичат разнообразието от храни, така че гювечите със сирена в комбинация с месо са най-обичаните от тях.

Близнаци- Те са традиционалисти и не обичат експериментите в кухнята. За тях най-подходящите са гювечите с пилешко месо и картофи.

Рак- Те са най-домашният зодиакален знак и за тях може да се обзаложим, че ще направят гювеч само с домашни или био продукти.

Лъв- Обичат да имат поглед върху всичко и да бъдат център на вниманието. Така, че дори и да приготвят зеленчуков гювеч, те ще оберат овациите.

Всеки знак през този ден трябва да се възприема като някакво важно указание

Дева- Девите са склонни да бъдат най-здравословният знак на зодиака, така че ще оценят по-здравословно приготвяне на всеки тип храна.

Везни- Обичат да готвят заедно с партньора си и тъй като се управлява от Венера всеки гювеч ще бъде сервиран с грация и красота.

Скорпион- Те са царене на подправките. В техния гювеч ще откриете вкусове, които дори не подозирате, че ще паснат толкова добре на това ястие.

Стрелец- Харесва малко подправки и обича лесните ястия. В неговия гювеч ще намерите всичко, което е имал на готово в хладилника.

Козирог- Те обичат сложните ястия, така че лесно ще ги впечатлите с вкусна капама с различни видове месо и ориз.

 Водолей- Те са ексцентричната група от зодиака и обичат да изпробват нови неща. Комбинация от наденица, тиква, швейцарско сирене и кисело зеле е точно като за представител на тази зодия.

Риба- Те са по-склонни към веганството, заради състрадателния им характер. Така че, не се учудвайте, ако заложат само на зеленчуците.  

 

Последвайте канала на

Novini.bg
7154 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Сашо

2021.01.09 | 18:36

5
Затъпявай народе!
Гювеч

2021.01.09 | 15:53

4
Никакъв!
хахах

2021.01.08 | 15:58

3
Що за тъпанар е писал тази статия :)
Скромен

2021.01.08 | 15:07

2
Много се възбудих от статията, веднага ще си перна една чекия....
Пери

2021.01.08 | 13:18

1
Страхотна статия! Браво на драскача и да му го набия в човката!

Добави коментар

Водещи новини