Гледай на живо

Словакия - Испания

Котката на Мишел Пфайфър успя да изуми стопанката си

07 януари 2021 12:37

Котката на Мишел Пфайфър успя да изуми стопанката си
© Getty Images/Guliver
1791 1

Холивудската звезда Мишел Пфайфър неведнъж е изумявала феновете си със зашеметяващи селфита или произведения на изкуството. Сега обаче дойде и нейният ред да остане "със зяпнала уста" и то заради...котката си, пише сп. "Хелоу!"

Шестдесет и две годишната актриса е публикувала в Инстаграм видео на пухкавата си питомка Бела. "Шокът" на Пфайфър идва от начина, по който любимката й пие вода. Вместо да постави муцунка в купичката, писаната потапя лапичката си в нея, след което внимателно я облизва.

"Как е възможно след осем години заедно да не съм забелязала подобно поведение?", пише изумената актриса.

Мишел Пфайфър след това се е обърнала за съвет към друга холивудска звезда и любителка на котки - Кейт Бекинсейл. "Кейт, тъй като ти си експерт, можеш ли да споделиш някакво предположение защо Бела пие вода по този начин?", гласи запитването на Пфайфър.

От публикацията не става ясно какъв е експертният отговор на Бекинсейл. За сметка на това феновете са засипали Мишел Пфайфър с предположения, като например, че купичката е твърде малка и Бела не може да пъхне муцунка в нея, или че това е обичайно поведение за котки от нейната порода, допълва БТА.

В коментарите обаче не липсват и закачки с актрисата от сорта: "Вие бяхте Жената-котка, би трябвало да знаете" и "Гледах "Батман се завръща", вие пиехте мляко по същия начин".

Novini.bg
1791 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Куче

2021.01.07 | 13:50

1
Коя от двете котки е изумила стопанката си? Много е двузначно заглавието на статията!

Добави коментар

Водещи новини