Астрологът Гал Сасон за 2021 г.: Уран ще пробуди българите

  • 04 януари 2021 18:50

  • 27308
  • 3
Астрологът Гал Сасон за 2021 г.: Уран ще пробуди българите
©

„Светлина в мрака“ – така представя 2021 година световноизвестният астролог Гал Сасон. В предаването „Преди обед“ по БТВ той анализира какво вещаят звездите и планетите за нашата страна.

Няколко важни неща ще се случат в България тази година. Първо, Юпитер, планетата на позитивизма и растежа, се мести в дома на парите и талантите за България. Тоест икономиката и финансите ще се подобрят в страната през 2021 г., особено от март-април.

Едно рядко явление, което се случва на всеки 84 години, ще е така нареченото завръщане на Уран.

"Уран се свързва с революции, бунтове, технологии, иновации, така че може да има нови открития или изобретения, идващи от страната ви или от българи, живеещи в чужбина. Може да са научни открития или пък стартъпи, които ще имат успех. След това Уран ще се премести в дома на семейството. Това означава, че може да има върхове и спадове, свързани с недвижимите имоти, или пък промени в дома и семейството", казва Гал Сасон.

"Често, когато има такова движение на една планета, говорим за пробуждане. Така че ще има много движение в основите на страната. Тоест има шанс за българите да променят из основи отношението си, начина, по който гледат на себе си, на света, на мястото си в света. Ще има промени в самоопределянето на българите", казва ще той.

Уран ще пробуди не само българите, но и Колелото на късмета, което се свързва с енергиите на парите, финансите, новите таланти. Това ще се усети много силно през февруари. Може да се случи нещо положително и при дипломацията или пък да има важни решения, свързани с други страни през март.

През юни Уран ще бъде позициониран над Колелото на късмета, което е добре и означава, че ще има успехи, свързани с иновациите, науката, технологията. През ноември също ще е добър период за тези неща.

Другото, което се случва в астрологичната карта на България, са затъмненията от 19 ноември, които за година и половина ще се преместят в Скорпион и Телец, а България е под знака на Телеца. Това означава, че ще има бързо развитие при всичко, свързано с лидерството, промяна в лидерството на страната, в дома и семейството. Това се случва веднъж на приблизително 19 години, така че подобни неща са се случвали и през 1984-1985 г., както и през 1965-1966 г.

"Добрата новина е, че България е двоен Козирог, а Сатурн излезе от Козирог, т.е. през 2021 г. ще може да си поеме глътка въздух. Сатурн и Юпитер за пръв път от стотици години са в първия дом на България, което е свързано с идентичността. Страната ще възприеме нова дефиниция за себе си. Така че ще има добра енергия, свързана с пари, таланти, с това кои сте като нация, но ще има и революции, и непредвидими неща заради завръщането на Уран", казва още Сасон.

Novini.bg
27308 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Lissa

2021.01.05 | 00:35

3
Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

2021.01.04 | 23:52

2
Само дано не е от радиактивния уран, че освен че ще се пробудим, но и ще светнем като лампи.
БСП

2021.01.04 | 23:17

1
НИЕ ПАК ЩЕ СМЕ НА ВЪРХА-БЪЛГАРИЯ В КАЛТА

Добави коментар

Водещи новини