Кенгуру повали мъж, опитал се да защити децата си

29 декември 2020 14:17

Кенгуру повали мъж, опитал се да защити децата си
© Pixabay
1022 0

В края на декември, вместо Дядо Коледа, огромно мъжко кенгуру посещава имота на семейство Робинсън от Саут Уест Рокс, щата Нов Южен Уелс, Австралия. За да защити собствеността и децата си, главата на фамилията влиза в схватка с неканения гост, която губи с "нокаут", пише в. "Дейли стар".

Едрото животно дълго върлува из частния имот, преобръща кофите за боклук в търсене на храна и копае дупки на двора. Когато обаче бащата Мичъл Робинсън решава да прогони натрапника, се случва нещо неочаквано, предаде БТА.

Кенгурутата могат да се научат да общуват с хора

Мъжът атакува първи, като взима малък камък от земята и го хвърля по посока на кенгурото, намиращо се в близост до верандата. Жестът обаче никак не допада на едрото животно и реакцията му не закъснява. С бързо движение кенгуруто се озовава до нищо неподозиращия Мичъл, удря го с лапи в лицето и го поваля с ритник на земята, след което скоростно се измъква от мястото на инцидента.

Въпреки че е доста уплашена, съпругата на Мичъл успява да заснеме случката на видео, което бързо се разпространява в социалните мрежи.

Според местни издания мъжът се е отървал без сериозни наранявания от схватката с едрия противник.

Местни жители съобщават, че кенгурута все по-често посещават домовете им в търсене на храна, след като опустошителните горски пожари унищожиха значителна част от местообитанията им.

Novini.bg
1022 0

Свързани новини

Коментари (0)

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини