Джордж Клуни на два пъти се разминал на косъм със смъртта

  • 22 декември 2020 18:45

  • 2544
  • 1
Джордж Клуни на два пъти се разминал на косъм със смъртта
© Getty Images

Джордж Клуни на два пъти си е мислел, че ще се прости с живота си в опасни ситуации, разкрива самият той пред британското издание The Independent, пише "Монитор".

Така например, през 2018 г., докато снима в Сардиния сериала „Параграф 22“ по култовата книга на Джоузеф Хелър, актьорът попада в катастрофа с мотора си. След като автомобил мерцедес го блъска, холивудският ас е транспортиран в болница с контузии. За щастие, медиците стигат до извода, че получените травми не са животозастрашаващи, но Клуни имал чувството, че „това е краят“, защото се движел с много висока скорост.

Джордж Клуни и Амал даряват 100 000 долара на организации в Ливан

„Тогава ми провървя. Излетях във въздуха и се приземих на колене. Но можех да се приземя и на друга част от тялото си и да умра“, казва той. И добавя, че оттогава съпругата му Амал му е забранила да кара мотор. В друг случай в главата на актьора опрели пистолет. Това станало в Южен Судан при грабеж и също не на шега уплашило звездата от „Бандата на Оушън“, „Високо в небето“, „Гравитация“ и др.

На 10 декември се разбра, че преди това Джордж Клуни пак е попадал в болница, тъй като рязко отслабнал с повече от 13 кг заради ролята си във филма „Полунощно небе“ (The Midnight Sky) и си докарал остър панкреатит.

Последвайте канала на

Novini.bg
2544 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.12.23 | 09:49

1
Няма проблеми, третия път ще успее.

Добави коментар

Водещи новини