Бебето Йода замени звездите и ангелите като връх за коледна елха

  • 18 декември 2020 12:35

  • 547
  • 1
Бебето Йода замени звездите и ангелите като връх за коледна елха
© Pixabay

Бебето Йода замени звездите, ангелите и Дядо Коледа като популярен връх за коледна елха през настоящия празничен сезон, пише сп. "Ню мюзикъл експрес".

Изобилието от снимки в социалните мрежи на коледни дръвчета с "кацналия" на върха им зелен дребосък свидетелства, че той се е превърнал в необичайна алтернатива на традиционните върхове за елха, предава БТА.

Дребният симпатяга от сериала "Мандалорианецът", излъчван по Дисни плюс, вече втора година е сред най-популярните персонажи в поп-културата, припомня изданието.

Едва наскоро феновете научиха, че истинското име на дребосъка, наричан в поредицата Детето и кръстен от феновете Бебето Йода, е Грогу.

Повечето почитатели на сериала вече притежават кукли и фигурки на зеления мъник и в настоящия празничен сезон активно ги използват вместо традиционната украса за коледни елхи.

Социалните мрежи изобилстват от снимки на елхи, частично или изцяло украсени с Бебета Йода, като най-често фигурките се "мъдрят" на върха. Декорацията е чудесна алтернатива на друга тенденция в годината, в която светът води борба срещу коронавирусната пандемия - коледни дръвчета, украсени с маски, ръкавици и дезинфектанти.

Novini.bg
547 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
марги

2020.12.18 | 20:19

1
То така и не остана нищо от Рождество Христово!

Добави коментар

Водещи новини