Десетте най-дразнещи постъпки за белгийците по време на епидемия

Допитване, представено в местни медии, определи десетте най-дразнещи постъпки за белгийците по време на епидемия, съобщава БТА.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 16294

На първо място е поставено носенето на маска под носа. Второ място заема свалянето на маската, за да се говори. Следват призивът към събеседник да си свали маската, защото това е "безопасно"; носенето на маска от някой, който се движи сам в автомобила си; хвърлянето на маска на улицата.

Белгия ще реши до края на седмицата дали да върне общата карантина

На шесто място са поставени хората, които сами се провъзгласяват за вирусолози. Седмото е за онези, които работят у дома, като забравят, че и съседите им правят същото. На осмо място са поставени хората, които не спазват безопасно разстояние в магазина.

Последните две места са заети от пътниците, които очакват някой друг вместо тях да натисне звънеца в автобуса за заявяване на желание за слизане на следващата спирка и онези, които се самоупълномощават да проверяват останалите за спазването на общите противоепидемични правила.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 16294

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

  1. 2020.10.27 | 15:05
    Браво за статията. Започнете да унижавате и Германия с компрометиращи статии, за да контрирате терористите в "Дойче Веле". Пуснете един журналист в Германия да разпитва германците защо са изостанали идиоти и имат проблем с малцинствата.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Трябва ли да продължи изкуството по време на COVID-19?

Трябва ли да продължи изкуството по време на COVID-19?

Избрано от Интернет