Доналд и Мелания Тръмп отбелязаха Хелоуин в Белия дом

  • 26 октомври 2020 09:49

  • 1008
  • 1
Доналд и Мелания Тръмп отбелязаха Хелоуин в Белия дом
© Gettyimages

В миналите години президентът и първата дама лично раздаваха бонбони на облечените в костюми деца. Тази година лакомствата бяха поднасяни отделно, докато малките гости вървяха по пътека на Южната морава, предава БТА. 

Децата все пак за кратко се срещнаха с Доналд и Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил, които поднесоха насърчителни думи от безопасно разстояние за това колко им харесват костюмите. Президентът и първата дама наскоро се възстановиха от COVID-19.

Президентската двойка се оказа особено впечатлена от своя миниатюрна версия.

Честването на Хелоуин в Белия дом беше променено заради коронавирусната пандемия. Гостите на възраст над 2 години бяха длъжни да носят предпазни средства за лице и да практикуват социално дистанциране. Същото се отнасяше и за целия персонал, работещ по време на събитието, докато служителите, раздаващи бонбони, носеха и ръкавици.

Южната веранда на Белия дом беше украсена с ярко оцветени листа в различни нюанси на есента, хризантеми и тикви, докато военна група се грижеше за настроението, свирейки песни като "Thriller" на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на.

 

Novini.bg
1008 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.10.26 | 11:38

1
Да вземат тиквата за окраса на декорацията

Добави коментар

Водещи новини