Маймуна открадна телефона на студент, за да си направи селфита

  • 17 септември 2020 12:55

  • 1069
  • 0
 Маймуна открадна телефона на студент, за да си направи селфита
© Pixabay

Малаизийски студент, чийто смартфон бил задигнат от маймуна, докато спял, с изненада установил, че приматът си е направил няколко селфита, съобщава БТА.

20-годишният Закридз Роздзи не могъл да открие мобилното си устройство, когато се събудил. Калъфчето му било под леглото и нямало никакви следи от взлом в дома му в щата Джохор. Въпреки това, смартфонът липсвал.

Турист загина при опит за атрактивно селфи

Когато баща му видял случайно разхождащата се край къщата им маймуна на следващия ден, двамата решили да предприемат по-щателно претърсване. От телефона на брат си, Закридз позвънил на личния си номер няколко пъти. След като чули прозвъняванията на устройството, то било открито, заровено в калта под една палма. Но това не била най-голямата изненада.

Проверявайки съдържанието на картата памет, студентът видял няколко селфита и видеа, заснети от крадеца. Някои от кадрите били размазани, но на други лицето на маймуната се виждало добре. Във видеата, заснети от клоновете на дърво, се виждало как животното си отваря устата и се опитва да захапе смартфона, мислейки го вероятно за храна.

Novini.bg
1069 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини