Кейт и Уилям с кулинарен дуел в пекарна в Лондон

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж с кулинарен дуел в Лондон. Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член и съпругата му Катрин приключиха с лятната си почивка и за първи път след началото на пандемията изпълниха поредица от общи ангажименти, предаде Нова Телевизия.

Един от тях включваше посещение в пекарната „Бийгъл Бейк Брик Лейн”, където двамата демонстрираха уменията си в месенето на тесто. С маски и престилки Уилям и Катрин се състезаваха в приготвянето вкусни гевреци.

Кейт и Уилям могат да имат трето дете, но повечето британци - не

Херцогинята се оказа по-умела от съпруга си в приготвянето на 3-килограмовото тесто, от което се получават средно по 30 гевреци – деликатес на пекарната, който се оказа, че съпругът й никога не е опитвал преди.

На официалната страница на херцозите на Кеймбридж в „Туитър” бяха публикувани серия от снимки от кулинарния дуел, който е бил с цел да се „благодари на всички, които са помагали на хора в нужда, по време на пандемията от COVID-19”.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет