Астрологът Алена: Пуснете тото на 2 февруари

  • 15 януари 2020 15:08

  • 6972
  • 9
Астрологът Алена: Пуснете тото на 2 февруари
© Булфото (архив)

2020-а ще е белязана с прибързаност и неочакваности за мнозина, не само родени в Година на Плъха, а и за родените в Стрелец и Риби или на хората, които имат Луна или асцендент в тези знаци, твърди астрологът Светлана Тилкова-Алена, пише в. "България днес".

Начинанията трябва да бъдат обре обмислени, без прибързаност, защото обратното ще е правило и успехът, уж на ръка разстояние, ще се превръща в мираж. Подчертавам, че въпреки изискването много да мислим, преди да режем и да кроим новите си планове, няма забрана за внезапни решения и интуитивен избор на нова посока, стига да е правилната. В наша полза е да се доверяваме на вътрешния си глас, а хората, при които е закърнял, да не бързат в думи и решения, дори да им обещават рогът на изобилието да се изсипе върху тях.

Водещо е чувството за себесъхранение, което сме длъжни да събудим, ако отдавна сме го притъпили, свряно в някой тъмен ъгъл на нашето подсъзнание. Числата на късмета в Годината на Металния плъх са 2, 3, 6 и 8. Месеците на късмета са февруари, март, юни и август съгласно китайския лунен календар.

Ще си спестим проблемите, ако избягваме неблагоприятните числа за Плъха - 4, 5 и 9. Те може да са изписани на билети за лотария, за градския транспорт, на квитанция за паркиране. Може да са на билети за кино или театър, на номера на автобуса, с който пътувате. Не бива да съчетавате тези числа в номера на вашия личен автомобил, без значение в какъв порядък се изписват, ако го купувате в Годината на Плъха. Доверете се на числата на късмета, защото другите от нищо може да ви довлекат неприятности. От нас зависи, а това изискване важи за родените в Годината на Плъха, да не се предприемат сериозни начинания, инвестиции, да не се взимат решения, които може да преобърнат живота ни в неочаквана негативна посока през януари, април, ноември и декември, в периодите: 23.04 - 22.05.2020,15.11 - 14.12.2020, 13.01. - 11.02.2021.

Астроложката Алена: Раздялата на Софи и Гринго беше "планирана" от звездите

Зодиакалният знак в класическия зодиак, на който отговаря Плъхът, е Стрелец, а елементът е вода. Не бива да пилеем пари за ненужни покупки, дори евтини. Родените в Плъх Стрелец и Риби, също и хората с луна или асцендент в тези знаци съветвам да се отнасят отговорно към парите си, за да не страдат от финансов недоимък през следващите 12 години.

 Плъхът "харесва" червения цвят, който е традиционен за изтока, особено за китайците, защото според техните вярвания защитава от болести и зли духове. Другият смисъл в това вярване е, че червеният цвят е на кръвта, която не бива да се пролива, а трябва да тече в хармония с Вселената и кармата във вените на всеки човек, защото е носител на живота. Ако носим червен аксесоар, успехът ще е с нас, особено ако и думите и делата са ни верните. В критична или равновесна ситуация ще ни помогне и ще наклони везните в наша полза.

Към червения цвят можем да добавим синия, златистия и зеления. В комбинация с влиянието на Уран през 2020 година, чиито цветове са мастиленосиньо, тъмновиолетово и тъмнозелено, бежово, хармонията в живота ни е гарантирана. Все пак нищо даром не бива да очакваме. Цветовете ни помагат, но не ни освобождават от мислене и правилни действия.

Цветовете, които не е желателно да използваме както на дрехи, така и на аксесоари, са жълтият и кафявият. И отново напомням да избягваме числата 5 и 9.

Минералът на Плъха е тюркоаз, на Уран - син сапфир, аметист, бисер и корал. Обковът, ако бижутата не са само нанизи от тези минерали, може да е жълто и бяло злато или сребро. Бялото злато и среброто са в хармония с високосната 2020 година.

 

Novini.bg
6972 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Олеле

2020.01.15 | 19:26

9

Череп, Свиня и Тиква...
Синджирът на властта превъплатен в тази рекламна "статия"!

2020.01.15 | 19:26

8

Най-великата ясновидка. В неделя 02.02, тотото не работи. Бравооооо, тя позна. Шарлатанка.

месара

2020.01.15 | 17:48

7

алена ,................ , говорещата със звездите ,....................!

Hi flo

2020.01.15 | 17:38

6

Аман от шарлатани, врачки гледачки и тем подобни

Факт

2020.01.15 | 16:25

5

И до ден днешен Ванга е медийна звезда, защото лъжата за нея се оказа твърде успешна, народът е плашещо глупав и наивен.

Факт

2020.01.15 | 16:20

3

Астрологията винаги е била измама. Във всяка държава има поне 40 мошеници, които твърдят, че звездите им говорят и че имат свръхестествени способности, а шараните са безброй.

Факт

2020.01.15 | 16:23

4

Ванга беше проект на Държавна сигурност - чучело с "изумителни сили", което да баламосва народа, докато комунистите разграбват държавата и завземат отново властта и никой да не протестира.

Юрген Клоп

2020.01.15 | 15:50

2

Гошо , оправи си правописа.. Иначе дъртата пача можеше да каже :" изтъркайте билет на "националната" лотария " например, защо прави П Р на "държавното" тото ?

Гошо

2020.01.15 | 15:28

1

Тая дето звездите и го говорят още ли е жива бе чудя се как има хора които и вярват на глупостите..

Добави коментар

Водещи новини