Музеят на мадам Тюсо отдели статуите на принц Хари и Меган от кралското семейство

  • 10 януари 2020 11:33

  • 1858
  • 0
Музеят на мадам Тюсо отдели статуите на принц Хари и Меган от кралското семейство
© Getty Images

Музеят на мадам Тюсо отдели восъчните фигури на Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: от останалите членове на британското кралско семейство след съобщението им, че се оттеглят от задълженията си, съобщиха световните информационни агенции.

Херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха вчера, че искат да разделят времето си между Северна Америка и Великобритания, да си изградят "прогресивна нова роля" и да се откажат от статута си на старши членове на британското кралско семейство.

Кралското семейство беше разочаровано от изявлението им, пише БТА.

Ето какво ще работят Меган и Хари, за да станат финансово независими

Музеят на мадам Тюсо, който излага повече от 250 восъчни статуи на знаменитости, премества фигурите на Хари и Меган в друга секция.

"Заедно с останалия свят и ние реагираме на изненадващата новина, че херцогът и херцогинята на Съсекс се оттеглят - каза генералният мениджър Стив Дейвис. - Като две от най-популярните и обичани фигури, те разбира се ще останат важна част от изложението и ще следим какво крие бъдещето за тях".

Novini.bg
1858 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини