В град Левски започнаха празниците пред коледната елха с благотворителност

  • 11 декември 2019 14:54

  • 330
  • 0
В град Левски започнаха празниците пред коледната елха с благотворителност
© gettyimages

В град Левски започнаха с благотворителност празниците пред коледната елха, съобщиха от общината. Благотворителният базар е организиран в подкрепа лечението на малката Тияна по време на тържеството за палене на коледните светлини с участието на кмета на община Левски Любка Александрова, предаде БТА.

"Доказахме, че град Левски има голямо топло сърце, изпълнено с доброта. Не бихме имали по-добър начин да започнем коледните празници и очакването за магията на Коледната нощ от този - да подпомогнем един млад живот, на едно дете, в борбата му за пълноценно детство", е заявила Александрова.

Тя е благодарила на децата и родителите им, че участват в една добра кауза. В нея са се включили училищата в град Левски СУ "Крум Попов" и ОУ "Максим Горки" и детските градини "Слънце", "Локомотив", както и "Люляк" в село Малчика към ЦНСТ.

10-метрова жива кавказка ела заблестя в Ямбол

В акцията в подкрепа лечението на Тияна са участвали много граждани, родители, учители.

В Благотворителния базар са участвали и фирми от град Левски. Комисия от трима родители е отчела събраната сума - общо 5 711 лв. Организатори на празничното събитие са били Община Левски, читалище "Георги Парцалев-1901", ДСП- Левски - отдел "Закрила на детето", се посочва в съобщението.

Мая Йорданова
330 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини