Продават на търг чорапи на Майкъл Джексън

  • 06 ноември 2019 20:17

  • 996
  • 1
Продават на търг чорапи на Майкъл Джексън
© gettyimages

Чорапи, носени от Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, ще бъдат изложени на търг през този месец.

Известният поп певец, който почина на 50-годишна възраст преди 10 години, носеше въпросните чорапи с украса от кристали, когато за пръв път демонстрира лунната си походка, Това се случи по време на изпълнение на хита "Billy Jean" в рамките на телевизионното предаване "Motown 25: Yesterday, Today, Forever" през 1983 г.

Сайт за търгове предлага за продажба чорапите като част от колекцията на Франк Ди Лео, който бе мениджър на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на от 1984 г. до 1989 г. Те са придружени от писмо от Джако до неговия мениджър, в което певецът му благодари за подкрепата му по време на турнето "Victory Tour”

Очаква се за тях да бъдат платени над 1 милион долара. На търга ще бъдат изложени също оригинални златни и платинени награди, получени от Джако за "Thriller", "Dangerous", "Bad", "This Is It" и "Off the Wall". Наддаването ще се състои от 13 до 22 ноември.

БТА
996 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
washed

2019.11.06 | 22:55

1

А миризлими ли са?

Добави коментар

Водещи новини