"Музейко" организира проектиране на безмоторен самолет и научни експерименти в Южния парк в събота

  • 09 юли 2019 15:32

  • 330
  • 1
"Музейко" организира проектиране на безмоторен самолет и научни експерименти в Южния парк в събота
© Музейко

Специален кът за научни "закачки" с експерименти от света на физиката и химията, проектиране на безмоторен самолет, конструктори, с които се строят форми на бъдещето - са само част от забавленията, подготвени от "Музейко" за тази събота. Тогава детският научен център ще се пренесе в Южния парк.

Голямата поляна ще се преобрази в място за игри, безброй забавления и научни предизвикателства за малките посетители.

Колко любопитни и забавни могат да бъдат откритията ще може да се види в специалния кът за научни закачки, който ще провокира вниманието с удивителни експерименти от света на физиката и химията.

В креативната зона на Музейко - "Maker Space", младите визионери ще издигнат мечтите си високо в небето със свой глайдер. С помощта на Музейковците всяко дете ще проектира безмоторен самолет, опитвайки различните възможности на летящите машини.

Малките архитекти ще развихрят въображението си с форми от бъдещето и забавни конструктори. Всеки посетител ще може да участва в томбола със специални награди награди - седмица в Лятната академия на Музейко, специални отстъпки за Лятната академия или плюшен Музейко. Всеки млад изследовател може да продължи своето пътуване в дивата природа, науката и конструирането в Лятната академия на Музейко, а всеки, който иска да се включи в нея, ще получи 20 процента отстъпка, ако се запише на място на 13 юли в Южния парк, съобщават от детския център.

Мая Йорданова
330 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.07.09 | 16:01

1

МУЗЕЙКО Е НЯКАКЪВ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЕКСПЕРИМЕНТ

Добави коментар

Водещи новини