Лунното затъмнение обърква емоциите, изкривява реалността

  • 09 юли 2019 11:58

  • 3561
  • 1
Лунното затъмнение обърква емоциите, изкривява реалността
© Getty Images

Задаващото се лунно затъмнение на 16-17 юли се случва по време на ретрограден Меркурий и още по-силно влияе върху емоциите и комуникацията, твърдят астролозите, пише в. "Астро Телеграф".

Затъмнението влияе повече на жените и на по-чувствителните натури. Силно засегната професия е актьорската, също певческата и всичко, свързано с творчество и комуникации. И началниците имат проблеми с подчинените си, особено, ако са жени. Но това не означава определено бунт, просто по-трудно ще бъдат разбирани, смятат астролозите. Това затъмнение е частично, но пак се смята, че оказва влияние върху събитията.

Лунното затъмнение влияе на емоциите и то бележи кулминация на част от тях. Лунното затъмнение дава и продължителен тласък на мечтите, като може да ги изкриви и да ги превърне в доста отдалечени от реалността. А това понякога е пагубно, защото човек става доста по-асоциален и смята, че е недооценен от околните. Че се някой друг му е виновен. Все пак се смята, че лунното затъмнение няма такова фатално въздействие върху живота ни, както е при слънчево.

Последвайте канала на

Novini.bg
3561 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.07.09 | 13:35

1

Метамфетаминът амфетамина сентичният тетрахидроканабинодвъобще си нямате на представа какво правят с изкривяването

Добави коментар

Водещи новини