Хю Джакман бил пред уволнение от филмовата поредица "Х-Мен"

Актьорът Хю Джакман разкри, че за малко щял да бъде уволнен като изпълнител на ролята на Върколака в поредицата "Х-Мен", съобщи Контактмюзик.

Говорейки на сцената по време на шоуто си "Хю Джакман - мъжът, музиката, шоуто" от световното си турне в лондонската зала 02 Арина, той разказа за случилото се и изтъкна любовта си към съпругата си Дебора-Лий Фърнес.

"Пет седмици след началото на снимките на филма "Х-Мен", можеше да ме уволнят - каза той. - Не съм разказвал често тази история поради разбираеми причини. Шефът на студиото ме дръпна настрана и ми каза, че са обезпокоени, защото не виждат онова, на което са били свидетели при прослушванията. На следващия ден режисьорът на свой ред ме дръпна настрана и ми каза същото. Очевидно бяха разговаряли помежду си и аз се притесних. Върнах се у дома и изплаках мъката си пред Дебора. Тя търпеливо ме изслуша около час, а след това сложи ръка на рамото ми и ми каза, че просто трябва да вярвам в себе си, че прекалено много се тревожа какво мислят другите, че трябва да се концентрирам върху персонажа си, да се осланям на инстинктите си и всичко ще бъде наред. Тя беше права. Това шоу е посветено на Дебора и децата ни."

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет